Masovka – masová pomazánka

Masovka - masová pomazánka


Slíbila jsem, že přidám recept na pomazánku ze zbytků z vývaru a tak začneme masovkou. Já prostě miluju pomazánky, jsou boží a dají se udělat z čehokoliv co doma máte :D tady zužitkujeme vyloveny a obraný maso z kostí.

Suroviny:
Maso (může být klidně pečený, když vám zbyde, tady je maso z vývaru z česnečky)
Šťastné vejce 2 ks
Hořčice (dle chuti)
Česnek (dle chuti)
Sůl (dle chuti)
Pepř (dle chuti)

Vejce uvaříme na tzv. tvrdo (vaříme vejce v osolené vroucí vodě 8-10 minut podle velikosti vejce), slejeme a necháme zchládnout. Oloupeme. Obrané maso dáme do misky, ve které maso rozmixujeme spolu s uvařeným vejcem, česnekem (buď ho takto nakrájejte anebo prolisujte), hořčicí, solí a pepřem. Podávala jsem namazanou na žitném chlebu s červenou paprikou mňaaam

Komentáře