Tagliatelle s ricottou, ananasem a kuřecím masem

Tagliatelle s ricottou, ananasem a kuřecím masem

6 porcí

Muž si žádal sladkou verzi oběda, tak jsem to nakonec vymyslela takhle, úžasně, jednoduše z jedné pánve, bez zbytečnýho binca a dlouhého vyvařování. Hotovo bylo velice rychle což spousta lidí ocení, můžete tak dřív vyrazit na procházku nebo do posilovny :D

Suroviny:
Kuřecí maso (měla jsem necelý kilčo)
Ananas kousky 1 plechovka (nálev jsem nepoužila, jen asi dvě lžíce na rozředění omáčky)
Ricotta 1 kelímek
Sůl
Pepř
Koření (něco co máte rádi, na maso, já dala to co je na fotce)
Řepkový olej

Masíčko omyjeme, očistíme, osušíme a nakrájíme na kostky. Osolíme, okořeníme a promícháme. Pánev rozpálíme a na troše řepkáče opečeme maso. Když je maso hotové, přidáme ricottu a prohřejeme. Přidáme ananas, osolíme, opepříme a necháme krátce prohřát. Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vroucí vodě a přidáme ke směsce. To je fofr co? :) Dobrou chuť

Komentáře