Ovesné vločky s jogurtem, goji a mandlemi

Ovesné vločky s jogurtem, goji a mandlemi


Tohle je jedna typická věc z jídelníčku od Míši, jedu na něm už přes rok a cítím se fajnově (učím se správně a vyváženě jíst). Já jsem si pouze spojila odpolední sváču s večeří a vymyslela tak tuhle boží musli směs.

Suroviny:
Ovesné vločky (dle denního příjmu, měla jsem Emco s vlákninou, nebo kupuji taky v Lidlu)
Ořechy (dle chuti a denního příjmu, měla jsem kešu)
Goji (dle chuti a denního příjmu)
Čekankový sirup (dle chuti)
Jogurt Hollandia (dle denního příjmu)
Kokosový olej (dle chuti)

Na troše kokosového oleje orestujeme vločky, přidáme goji a ořechy, chvíli mícháme a "pražíme". Goji nám krásně změkne a máme hotovo! Podáváme s jogurtem, zdobené čekankovým sirupem.

PS: Plnohodnotná občasná večeře v případě, kdy nemáte čas ani chuť vařit.

Komentáře